Vse za snowboard na enem mestu

Deskanja na snegu je zagotovo ena najbolj priljubljenih aktivnosti na snegu, saj je izjemno adrenalinska in zabavna ter hkrati sproščujoča. Vendar le, če smo zanjo primerno opremljeni.

Zato je sedaj pravi čas, da preverite svojo snowboard opremo in si po potrebi kupite novo. A tudi za vse začetnike ni nikoli prepozno, zato izkoristite pestro ponudbo v trgovinah Extreme Vital, kjer vam je na voljo vse, kar potrebujete za prijetnejše zimske dni.

Snowboardi za vse stile deskanja na snegu

Na policah trgovine Extreme Vital so vam na voljo kakovostne snowboard deske najbolj priznanih proizvajalcev, kot so Arbor, Burton, K2, Salomon in Furberg. Z njimi bo deskanje na snegu še enostavnejše in lahkotnejše, saj lahko izbirate med različnimi dolžinami, širinami in profili desk. Na ta način so snowboardi primerni tako za začetnike kot tudi izkušene deskarje.

Snowboard za moške Arbor Shiloh Camber
Snowboard za moške Arbor Shiloh Camber – Extremevital.com

Glede na to, kakšen deskar na snegu ste, lahko izbirate med freeride/freestyle snowboardi, ki so namenjeni predvsem uporabi izven urejenih smučišč, freestyle snowboardi, ki so najbolj vsestranske deske in primerne za širok krog uporabnikov, ter freestyle/park snowboardi, ki se odlično znajdejo v snežnih parkih.

Snowboard za ženske Burton Hideaway
Snowboard za ženske Burton Hideaway – Extremevital.com

Posebna kategorija so splitboard deske, ki jih lahko razpolovite na dva dela in se z njimi povzpnete na vrh hriba. V ponudbi pa bodo nekaj našle tudi predstavnice ženskega spola, saj jim trgovina ponuja deske, prilagojene njihovi anatomiji in še posebej zahtevnim okusom glede estetske zasnove.

Snowboard čevlji za popolno udobje in toploto

Od izbire primernih snowboard čevljev je odvisna celotna izkušnja na snegu. Zavedati se morate, da boste v njih preživeli večji del dneva, zato njihovi izbiri namenite posebno pozornost. V pestri ponudbi športne trgovine Extreme Vital boste našli snowboard čevlje, ki vas bodo navdušili s svojim udobjem in toploto.

Moški snowboard čevlji K2 Ender
Moški snowboard čevlji K2 Ender – Extremevital.com

Snowboard čevlji različnih blagovnih znamk, kot so Burton, Deeluxe, K2, Northwave in Salomon, so sinonim za kakovost. Na voljo so vam buci različnih trdot, ki se prilegajo večini stopal in so primerni za različne stile deskanja. Različni sistemi zavezovanja omogočajo njihovo enostavnejše obuvanje in sezuvanje, s kakovostnimi in trpežnimi materiali pa jih boste lahko še dolgo uporabljali.

Snowboard čelade za maksimalno varnost na snegu

Snowboard čelada je morda za marsikoga zgolj modni dodatek, vendar je to tisti del snowboard opreme, ki je ključnega pomena za varnost. S kakovostnimi čeladami, ki jih najdete v ponudbi Extreme Vitala, boste lahko brez skrbi deskali po snežnih strminah, saj so izdelane iz certificiranih materialov in ustrezajo vsem varnostnim standardom.

Snowboard čelada POC Fornix
Snowboard čelada POC Fornix v beli in črni barvi – Extremevital.com

Ni odveč poudariti, da boste v trgovini našli snowboard čelade izključno preverjenih proizvajalcev, ki so si na tem področju že ustvarili ugled. Izdelane so iz najbolj trpežnih materialov, ki nudijo najboljšo zaščito pred udarci v glavo, na drugi strani pa poskrbijo za potrebno udobje. S snowboard čeladami različnih velikosti boste dosegli popolno prileganje, s pestro ponudbo različnih barvnih odtenkov pa jih lahko kombinirate s svojimi najljubšimi snowboard oblačili.

Snowboard očala za brezhibno vidljivost

Snowboard očala so pomemben del opreme za deskanje na snegu. Na eni strani oči ščitijo pred nevarnimi UV žarki, na drugi strani pa poskrbijo za optimalno vidljivost v slabših svetlobnih pogojih, meglenih ali oblačnih dneh. Zato je pomembno, da so kakovostna in tudi kompatibilna s snowboard čelado.

Snowboard očala Smith I/O Mag
Snowboard očala Smith I/O Mag z dodatno lečo – Extremevital.com

V pestri ponudbi trgovine Extreme Vital so vam na voljo otroška, ženska, moška in unisex snowboard očala svetovno priznanih proizvajalcev. Prepričani smo, da boste v pestri ponudbi našli takšna, ki se popolnoma prilegajo vašemu obrazu in čeladi. Očala so opremljena z Air Flow sistemom in obdelane s posebnim premazom, kar preprečuje rosenje in praske ter podaljša njihovo življenjsko dobo.

Snowboard oblačila za vse vremenske razmere

Snowboard oblačila že dolgo niso več le modni trend, ampak so postala izjemno funkcionalna, ne glede na to, ali imamo v mislih hlače, bundo, rokavice, spodnje perilo ali nogavice.

V ponudbi boste našli snowboard hlače in bunde za oba spola in tudi za najmlajše člane družine. Z različnimi barvnimi kombinacijami in potiski boste na snežnih strminah vedno izstopali. Kakovostni, vodoodporni in trpežni materiali pa poskrbijo za maksimalno zaščito pred vetrom in vlago.

Snowboard oblačila Picture
Snowboard oblačila Picture: hlače Styler, bunda Object, rokavice Madson – Extremevital.com

Pri nakupu snowboard opreme nikakor ne pozabite na kakovostne rokavice. Izbirate lahko med modeli, izdelanimi iz različnih materialov. Pomembno je, da izberete takšne, ki vam bodo nudile dovolj toplote tudi v najhladnejših dneh na snegu.

Če nameravate tudi letošnjo zimo preživeti na snegu, je sedaj pravi čas, da preverite trenutno snowboard ponudbo. Izkoristite trenutek in obiščite trgovino Extreme Vital, kjer boste na enem mestu našli vse, kar potrebujete.

Komentiranje je onemogočeno.