Kolagen: naj vaša koža ponovno zasije

Ste se sprijaznili z dejstvom, da leta pač terjajo svoj davek, kar se pozna tudi na koži, laseh in nohtih? Če vsako jutro v ogledalu štejete nove drobne gubice ali pa se vam zdi, da vaša koža ni več tako sijoča kot nekoč, verjetno potrebujete le nekaj malega pomoči.

Morda tega niste vedeli, a za prožno, zdravo in sijočo kožo v veliki meri poskrbi posebna beljakovina, ki jo imenujemo kolagen. V mladosti si jo telo pridela kar samo v zadostnih količinah, žal pa po 20. letu starosti ta nivo prične rahlo upadati. Na srečo sedaj poznamo rešitev, ki se imenuje hidroliziran kolagen.

Kaj je hidroliziran kolagen?

Ker je kolagen po količini najbolj zastopana beljakovina v telesu in predstavlja kar do 25 % vseh beljakovin, je jasno, zakaj je je nujno vzdrževati ustrezen nivo. Kot že omenjeno, ga do 20. leta telo proizvaja samo, nato pa se proizvodnja kolagena v telesu vsako leto zmanjša, in sicer za približno 1,5 %.

Ker je kolagen ključna beljakovina za zdrav in mladosten videz naše kože, las in nohtov, skrbi pa tudi za sklepe in še marsikaj drugega, vemo, kje in kako se odsotnost kolagena pozna. Hidroliziran ribji kolagen je ključna sestavina izjemnega izdelka Kolagen shot, ki vašemu telesu pomaga nazaj na pot do mladostnega videza.

Kolagen shot v tekočini

Bistvo hidroliziranega ribjega kolagena tiči v dejstvu, da je pripravljen na način, da ga telo kar najlažje absorbira na mestih, kjer je to najbolj potrebno. To mu omogoča širok spekter velikosti molekul peptidov. Jemanje izdelka Kolagen shot je sila enostavno, saj prihaja v tekoči obliki.

Gaia Naturelle: Kolagen shot

Gre za produkt slovenskega znanja (Gaia Naturelle), ki ustreza vsem zahtevanim kriterijem za preverjanje kakovosti živil. Hranimo ga v hladilniku in zaužijemo enkrat dnevno – priporočljivo pred zajtrkom na tešče, saj tako zagotovimo telesu optimalno absorpcijo vseh potrebnih učinkovin.

Kolagen deluje tudi na prebavo

Čeprav bi morda pomislili, da je kolagen potreben zgolj za lepo in sijočo kožo, nohte in lase, je potrebno dodati, da blagodejno vpliva na še kar nekaj procesov v naših telesih. Tako med te procese sodi tudi prebava, ki se z rednim uživanjem kolagena umiri in uravna.

Posledica dobre prebave je seveda tudi boljše splošno počutje. Ker pa je ravno prebavni sistem tisti, ki črpa hranila in odloča o tem, koliko česa si bo telo vzelo, je ključnega pomena, da imamo v mislih tudi to.
Za kar najboljše učinke poleg kolagena v pripravku poskrbijo še dodani:

  • MSM (organsko žveplo),
  • hialuronska kislina,
  • vitamin C,
  • biotin in
  • cink.

Komentiranje je onemogočeno.