Postanite akcijski zvezdnik z GoPro opremo

Če ste med tistimi, ki že nekaj časa vzdihujejo ob ogledu čudovitih video prispevkov različnih avanturistov in adrenalinskih odvisnikov, potem zagotovo tudi v vas tli podoben duh. Morda pa ste že kar izkušeni v avanturah, le vaši foto/video spomini se nekoliko razlikujejo od prej omenjenih.

Zagotovo jim zavidate vso finančno podporo in profesionalno ekipo, ki je ves čas na terenu z njimi, da bi na koncu prišli do takšnega rezultata. A zavist je verjetno povsem nepotrebna, kajti zadaj ni ekipe in niti ne pretiranih finančnih vložkov. Kaj potem?

Izberite pravega partnerja za avanture

Če se želite preleviti v akcijskega junaka ali pa kasneje doma občudovati svoje potovanje na velikem TV sprejemniku, morda naložiti video na katero od priljubljenih video platform, potem potrebujete le še pravega partnerja oziroma ustrezno opremo.

Kamera GoPro Hero 9 Black
Kamera GoPro Hero 9 Black s 23,6 MP senzorjem.

Ne gre za milijonske proračune in ekipe maskerjev, režiserjev in snemalcev, pač pa lahko za vse to poskrbi kar GoPro Slovenija. Gre za opremo, ki zajema izjemno kvalitetne kamere, podprte s sodobno tehnologijo, ki ji brez kančka lažne skromnosti lahko rečemo »pametna«.

GoPro – profesionalna kamera

Kamere in oprema GoPro slovijo po svoji profesionalnosti in karakteristikah, ki jih je skoraj nemogoče premagati. Vaši foto in video izdelki bodo z njihovo pomočjo videti kot produkcija hollywoodskih mojstrov filma. Gladki, kremasti posnetki, ravno prav upočasnjeni takrat, ko bo za to najboljši trenutek.

Kamera GoPro Max 360°
Kamera GoPro Max 360° za snemanje v 5,6K.

Izjemna globina barvnih odtenkov, nobenih tresljajev in ves čas z vami v glavnem kadru. To je le nekaj dobrot, ki jih ponujajo, vsekakor pa še mnogo več. Kamere GoPro znajo snemati v 4K in celo 5,6K s 30 sličicami na sekundo. Ko si boste kasneje posnetek ogledovali na televiziji ali računalniku, se vam bo zdel resničen kot še nikoli.

Pomembna je vzdržljivost

Tako kot je za vas pomembno, da ste ustrezno fizično pripravljeni in zdržite vse napore potovanja ali športa, s katerim se ukvarjate, je pomembno, da vse to zdrži tudi vaša profesionalna video oprema. Govorimo o zaščiti pred udarci, možnosti potopa in snemanja pod vodo, a tudi nekaj morda še bolj pomembnega.

Sodobna foto/video oprema vam ne bi kaj prida koristila, če bi se njena zaloga energije izpraznila, še preden bi prišli na polovico poti. Prav zato veseli dejstvo, da boste med GoPro opremo že v osnovi našli baterije z veliko kapaciteto. Je pa poskrbljeno tudi za vse tiste, ki si želite še več. Originalne in dodatne baterije ter polnilci ne smejo nikoli manjkati na vaših avanturah.

Komentiranje je onemogočeno.