Osnovne napake pri izdelavi spletne strani

Ker smo dandanes že malodane vsi postali spletni strokovnjaki v malem, saj na spletu preživimo precej časa, se kopica ljudi kar naenkrat ukvarja tudi s postavljanjem spletnih strani. A preden se odločite zaupati obraz svojega podjetja neznancu, se dobro prepričajte, da je ta v pravih rokah.

Ni dovolj, da nekdo nekaj malega ve o kateri od spletnih platform, ki omogočajo vzpostavitev spletne strani. Zadaj je še precej pomembnih reči, ki na koncu močno vplivajo na to, kako je stran videti in kako deluje. Prav zato se morate zavedati, da je izdelava spletnih strani storitev, ki jo je najbolje zaupati strokovnjaku.

Slaba zasnova

Ena večjih napak se navadno pripeti že povsem na začetku. Stranka si zgolj želi spletne strani, na kateri bo logotip podjetja in nekaj malega opisa, s čim se ukvarja, stran s kontaktnim obrazcem in konec. Kaj kmalu se nato lastnik strani zave, da manjka še precej tistega, kar bi spletno stran resnično naredilo uporabno.

Pri tem pa je potrebno biti pozoren tudi na ustrezen paket gostovanja, sam dizajn in vsekakor poskrbeti, da je stran prilagojena mobilnim napravam. Danes se nikakor več ne sme primeriti, da stran na telefonu ni pregledna ali celo huje – neuporabna.

SEO? Brez veze!

Ta odnos je ena največjih napak, ki jih določena podjetja še danes počno. Ker želijo povsod nekaj malega prihraniti, se odpovedo spletni optimizaciji. Pravi strokovnjaki s področja izdelave spletnih strani, kot je na primer podjetje Primoss, vam bodo to priporočili že na začetku. Velikokrat pa bo pri ponudnikih osnovna optimizacija strani že zajeta v ceno.

Izdelava spletnih trgovin Primoss
V agenciji Primoss poskrbijo tudi za izdelavo spletne trgovine.

Kaj vam namreč pomaga spletna stran, če pa je nihče ne najde? Pa brez skrbi. Ni več tako zelo drago, kot je bilo nekoč. Najbolj osnovne strani, denimo do 4 podstrani lahko naročite že za okoli 300 €. A naj vam najnižja cena ne bo vodilo, pač pa kvalitetna izdelava in spletna stran, ki bo vam in podjetju v ponos.

Komentiranje je onemogočeno.